LXI Plug Fest and Meeting Munich, June 20 - 22

Sessions with the exception of BoD expected to end Friday lunch time but may carry on into Friday afternoon as US flights do not depart until Saturday

Wednesday

8:00 Jochen picks up attendees at hotel and guides to R&S

9:00 Conformance Testing Lynn Wheelwright

Expected to be able to include IPv6 and HiSLIP if applications are received

Training Conformance Testers.

(Timing is highly dependent on conformance applications; there is a risk of work carrying into either Thursday or Friday)

(Time TBD) Plugfest activity, including any IPv6 testing Tom Fay, John Ryland

(Time TBD) LXI Discovery Tool Testing Noman Hussain

6:30 Meet at hotel lobby for R&S dinner (All attendees from IVI and LXI meetings are invited.)

Thursday

TC Sessions

9.00 am Discovery Tool *David Owen and Noman Hussain*

9.15 am Auto IP Routing Discussion and potential Version 1.41 Lynn Wheelwright

9:45 am LXI and IT Department (1.5 hours) Steve Schink, Jochen Wolle

(Involvement from R&S IT department)

Information for users, especially those coming from a GPIB background

Information for IT departments

Information for vendors on what to support to make life easier

11:15 LXI Standard 2012: Steve Schink, Committee Chairs

12.30 Lunch

Marketing Session

1:15	Brief Introduction - 15min – Steve Schink
1:20 - 2:00	Website review
2:00 – 3:00	Application stories and Magazine Articles
3:00- 3: 15	Break
3:15 – 3:45	Getting Started Guide
3:45 – 4:15	China Meeting
4:15 – 4:45	Newsletter Discussion
4:45 – 5:00	Wrap up

Friday

TC Session

9.00 to 9.45 Latency and Events discussion (45 minutes) Lynn Wheelwright

(Potential outcome is a white paper.)

9.45 What other vendor/user support activity should be undertaken (30 minutes). Includes discussion of Event log (Rob Purser) *David Owen*

Break

Feedback Sessions to TC and Membership

10.30 IVI File Format discussion (15 minutes)

10.45 IVI report back on DoD discussions (15 minutes)

11.00 Committee roundup session (1 hour maximum) Committee Chairs

12.00 Framework for next meeting (30 minutes) All

12.30 Lunch

Afternoon

1:30 BOD Meeting (can be advanced if meeting runs early)